Mar 21, 2011

Gay yang bijak agama

[sumber]

Terbaca entri NI..
Teringat kata2 di bawah ni yang ditujukan khas untuk guwa dalam satu sesi bicara :
I don't give a damn on karma as rasulullah tak pernah ajar tentang karma (karma tu hindu la bongok).. Hanya Takdir dan qada & qadar je yang aku pegang (semua ni walau allah dah tentukan tapi kalau umatNye usaha insyaAllah makbul).. So be it.. And i don't need advise from.. As long as that girl hancur, i'm satisfied.. I already gave her chance and i'm not let her go just like that.. who ever u are, u don't know how far can i go.. But thanks for sharing betapa dengkelnye agama ko untuk suruh aku ikut karma.. Shame on u..
Si penutur bicara tersebut adalah gay yang sangat bahalol..
Agak panjang sesi bicara yang menunjukkan kebahalolan beliau tetapi terpaksa ditapis untuk menjaga sensitiviti semua pihak..
Jangan tanya kenapa guwa benci dan anti dengan puak seumpama mereka ini kerana kebencian tu boley menyebabkan guwa benci lu orang yang banyak tanya pasal puak mereka ni..
Guwa cume boley jawab ;
Gay itu babi, mungkin lebih teruk daripada babi!!!
Kalau lu orang rase annoying sebab guwa rebel ni, pergi maen jaoh2..


[sumber]

Oh karma..
Lu orang punye pendapat sendiri pasal karma..
Sendiri pahamla kan..
Lebih baik berhenti sebelum mati..
Semoga roh mereka dirahmati, amin ~
Calow2..

23 comments:

april said...

hurm.
first thing.
nak cakap pasal karma.
yes,karma tu basically dari ajaran hindu.islam tade ajar pasal karma pun.
tapi dari erti kata lain,karma ni macam, what you give,you get back.
lambat atau cepat saja.

dan yang kedua,pasal gay or lesbian ni.
hurm.hurm.
honestly saya taklah membenci atau anti dengan golongan seperti ni.tapi tak bermaksud menyokong mereka.cumanya,personally,saya rasa membenci mereka cuma akan buat mereka akan lebih mahu jadi seperti apa yang mereka jadi sekarang.
lagipun kita orang-orang normal ni,mungkin tak faham situasi mereka sebab kita tak berada di tempat mereka.

ok.don't hate me ya rastamat.
chill
:)

MATAHARI said...

^menumpang komen april sebab otak gua tengah freeze.


oh, erm, menggunakan agama untuk melindungi perbuatan? by referring to those kata2.

- koroe - said...

gay. aku suka gay. hahaha.


kalau gay datang kat aku, buleh juge nak bagi tendangan halilintar yang aku baru belajar minggu lepas.



nak buat macam mane weh. gay. dia belum dapat hidayah lagi la tu kot.

R.I.E.Z said...

rilex r bro.
gay tu pon hamba Allah. jgn membenci kejadianNya. kita tak punya hak utk benci mereka, mereka pon manusia. manusia dicipta sebaik-baik kejadian. menyamakan manusia dengan babi sama jugak menyamakan ciptaan sebaik-baik kejadian Allah dengan babi. Nauzubillah.

*sekadar pandangan.

Sca Ndx said...

better cakap "ada hikmahnya" dari karma2.

RastaMat said...

harap semua dapat fahamkan kandungan dialog di atas dan fikirkan di tahap mana beliau (si gay) ini berada..

@ april , @ MATAHARI

satu ketika dulu wa bukanlah pembenci puak mereka..
wa selalu berhikmah kalau bercakap dengan mereka..
wa tahu biler kite benci mereka, mereka down n tersepit dengan keadaan sebab kite tak paham ape yang mereka rase..

tapi percayalah, mereka sangat selesa berada di dalam puak itu..
dan percayalah sekali lagi, mereka sangat membenci kehidupan normal dan seluruh isinya (manusia2 normal)..

hati mereka abnormal kerana mereka adalah puak luar biasa..

bercakap kerana pengalaman..

RastaMat said...

@ - koroe - they refuse bout hidayah,agama n so on n so forth..

but they always talk bout agama, rasul, rukun iman n etc to cover their activities..

alert bro..

RastaMat said...

@ R.I.E.Z

babi juga makhluk Allah dan segala makhluk ciptaan Allah adalah sebaik-baik kejadian termasuk syaitan iblis dll..adakah babi itu hina??

keadaan menyamakan manusia dengan binatang bukanlah sesuatu yang melampau kerana terdapat dalam hadis yg menyamakan manusia seperti binatang jika tak dapat menjalankan tanggungjawab sebagai manusia..

babi tidak lagi hina kerana perangai puak ini jauh lebih hina daripada seekor babi..

LadyRye said...

karma itu hindu?

karma tu yes adalah satu word dalam ajaran hindu, berasal dari bahasa sanskrit dan opkos la bila hindu dia guna bahasa sanskrit, kan? takkan nak guna bahasa jerman plak!

setiap agama ada nilai moral dia sendiri, so karma ni ialah nilai nilai murni la dalam agama hindu

dan maksudnya ialah, hang buat jahat maka jahatlah balasan yang hang dapat dari tuhan (as again, tuhan depa la)

itu cuma dalam bentuk bahasa

omputeh guna what u give u get back

kita plak guna, buat baik, baik la balasan dari Allah, dapat pahala

aku dulu pun penah kena rage ngan anon bila aku sebut 'karma' dan aku rasa nak tergelak benar!

itu hanya lah BAHASA, maksud dia tetap sama!

oh, sebab dia guna bahasa sanskrit, dan ada dalam agama hindu, terus kalau kita percaya, hilang iman?

gurauan apakah itu??? (baca : wattajoke???)

LadyRye said...

dan gay?

bersama-sama dengan golongan yang Tuhan terbalikkan bumi masa zaman nabi Luth?

why still supporting them? dah sah sah depa golongan yang dilaknat!

bela? kesian? human rights?

honestly - go fuck off la! kalau jadi kat keturunan aku, sanggup ja aku kerat kote mereka!

nauzubillah..

(mat, ada kedengaran macam aku golongan alim ulama, dak? hahaha! tapi sesungguhnya aku benci gay ngan lesbian neh! sungguh pelik sex orientation mereka!)

p/s : i love DICK! thanks God for dat!

RastaMat said...

@ LadyRye

and u raina..

u are my lady..

u've got it bebeyh..
u've got the whole sentences of dat stupid "kata2-dari-seorang-gay-yang-bebal"

hoila raina!!!

Umie Nadhirah said...

ui yo..
tak berani nak komen apa2..
cuz aku bnyak kwan dengan gay.


BERJAYA dengan RM10
http://www.ganda10.com/?id=umie92

platipus said...

ada gay kacau lu ke mat..ni yang gua berasap ni!

- mrs koroe - said...

aku sokong LadyRye .

bnda dah memang dilaknat sekeras kerasnya , nak sokong apa lg . nak paham apa lg .
lain lah kalau gay atau les tu dah mengaku dia insaf .
haa , masa tu baru lah kita sokong dia sbb dah insaf kan .
kalau kita cuba paham keadaan gay les ni ,nnt dorg kata kita support dorg , dan nnt dorg rasa lagi semangat nak teruskan kesongsangan dorg tu .


dah , aku malas nak menaip .

M. Faiz Syahmi said...

peh. aku tak sangka la gay ngan lesbian benci kat manusia normal sampai macam tu sekali.


kau pernah gay ke dulu.? erk.

sonnet™ said...

abe mat,jgn la jadi gay
sy minat ke abe mat,ekeke!

Anonymous said...

and life won't be the same without you Love.

-ika-

RastaMat said...

@ M. Faiz Syahmi

cara mereka membenci tidaklah kita akan nampak secara terangan..
pandangan kasar kita akan merasakan bahawa mereka adalah sebaik baik umat di muka bumi ini..

@ SEMUA

dan percayalah buat kesekian kalinya, jika kita termakan dengan pujuk rayu mereka, maka bersedialah kita untuk dihanjing-hanjingkan oleh mereka..

pujuk rayu ini dalam pelbagai bentuk sehinggalah kita menjadi seorang yang bergelar sahabat malah lebih daripada sahabat kepada mereka tak kiralah kita lelaki atau perempuan bahkan sampai ke status teman sebilik tidak kira kita sahabat lelaki atau perempuan kepada puak gay ini..

Jalinan "sahabat" itu menunjukkan kita telah tewas ke tangan mereka dan bersetuju menjadi tulang belakang mereka untuk meneruskan aktiviti haram mereka..

terlalu banyak perihal mereka ini yang kita tak dapat jangka..

Satu cabaran untuk semua ;

Sila jadikan salah seorang daripada kelompok mereka itu kembali ke jalan yang normal..

Lu orang akan dapat lihat bagaimana mereka mempertahankan anak buah puak mereka ini..

Masa tu lu orang akan rasa dan nampak muka sebenar manusia yang berorientasi songsang ini dan "sahabat2" yang menjadi tulang belakang ini akan dijadikan medium dan boneka untuk mereka mempertahankan diri..

SELAMAT MENCUBA UNTUK SEMUA!!
SALAM KEJAYAAN..

Lucifer said...

ow i see. i got what u mean then.
macam seksualiti merdeka tu kan?

Republic Aku said...

aku hate gay!

Pena Marhaen said...

aku benci gay amat-amat..!!

sedangkan Nabi pun enggan mengaku mereka sebahagian dari umat.

apik pehe said...

setakat ni..apik x penah jumpa lg depan mata..

RastaMat said...

@ Lucifer

Yes dude..
Its more better when u hear bout "kes berzina" then "liwat" rite??
So-fucking-annoying!!!

@ Pena Marhaen

Lebih baik kita ditangkap berkhalwat daripada berliwat..

Bukanlah wa menggalakkan zina, tapi fikirlah antara kita mahu mati sebagai umat Nabi yang berdosa zina atau manusia yang tiada ber"Nabi" dengan dosa bersekududukan bersama lelaki??

Perkiraan yang mudah bukan??