Dec 22, 2010

Penuh



Malam ni bulan mengambang..
Cantik..
Cepat pegi tengok..
Terang je jalan walaupon takde lampu..
Tenang sket hati yang sedang gundah gulana ni..
Ye hati guwa tengah risaw pasal sesuatu..

Guwa suke tengok natural beauty..
Lagi2 biler susah hati macam ni..
Contohnye air laut yang biru2 kehijauan, ombak membelah pantai, jernih air sungai,pelangi petang, matahari terbenam, matahari timbul, awek comey tak pakai mekap, amoi pakai suar pendek yang peloh2 baru lepas jogging, dan lain2..

Guwa suke bau hujan, bau rumput basah kene embun pagi2, bau air laut, bau herba, dan lain2..

Sume2 yang natural la senang cakap..

Natural is beautiful beb..
Going into nature..
Lets the nature take its part..
So long....

Dec 12, 2010

LOL ; baha


Tersengih kuda biler guwa tengok sign ni kat pintu toilet..
Kalau tak silap kat jusco guwa nampak ni..
Laju2 guwa suruh member guwa amek gambar ni..

Guwa penah tunjuk kat mamat sorang ni..
Pastu die cakap guwa jakun..
Die cakap memang macam ni sekarang..
*konon2 up to date pasal die lahir kat bandar bosar*

Arrgghh!!!
Cakapla guwa jakun o pape pon..
yang penting sign ni memang pelik..
Tak masok akal langsong..
Macam bodoh..
Mamat tu pon bodoh..
Pemalas nak pikir..
Orang letak macam ni ; YA
Orang letak macam tu ; YA
Bongok..
Lu ni dah takde kepaleotak ke nak pikir??
Lembu pon tau mane rumput mane lalang..
LOL...
baha ; LOL...

Dec 11, 2010

Saye tak kolot

Hai awak2 semua..
Saye takde pastebuk..
Pastu awak2 cakap saye kolot..
Saye tak kolot la..
Saye bukan tak nak buat pastebuk..
Saye nak tapi takde kelapangan lagi..
Saye busy taw..
Tak nampak ke saye busy ni??
Lagipon saye takde gambar muncung2 nak letak kat pastebuk..
Saye belom gedik sangat macam awak2..
Saye tak bersedia lagi la nak gedik2 kat pastebuk..
Nervous taw nak gedik2 kat pastebuk..
Sape2 tolong ajar saye camane nak gedik2 kat pastebuk..
pleaseee2..

Gambar muncung macam ni boley tak??
Gambar tu saye curik kat google..
Sape2 nak claim, ni gambar die o anak o adek o anak sedare o ape2 la, silakan ye..
Saye kreditkan untuk awak nanti..
Babai awak semua..

Dec 8, 2010

Short n close

Diz is a very short entry..
So close to 700..
648..
Maybe one more question..
Fak!!!


Tuned by :