Oct 20, 2011

Signal strength - very good

Apakan daya Wireless Fidelity je kan..
Barang percuma susah nak dapat yang baik..
Sabar sajalah..




Sedangkan manusia yang sebaik-baik kejadian ni pun ada banyak salah silap..
Apatah lagi mesin-mesin atau teknologi-teknologi ciptaan manusia..
Terlalu banyak error yang ada..

Tapi Tuhan lain..
Syukurlah sekurang-kurangnya kau masih boleh bernafas percuma..
Terima kasih untuk kehidupan ini..
.
.
.

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sentiasa bersyukur kepada Allah.

mat,gitar tu brand morisson.

Titisan Hujan said...

bayangkan kalo oksigen nk kena bayar?


owh..sgt xmampu

padin said...

haha aku yang dok bandar ni pon, dok pakai yg high speed tp kekadang berjanggut gak tunggu.. not perfect..

apisv2 said...

cmd >> netsh int ip reset resetlog.txt

Amiey White said...

hahahaha selamat2 sekarang udara pun kena bayar. yang sakit jantung tu sume

aleen aiden said...

ayat atas terima kasih tu paling deep.

mekaseh rasta.sekurang2nye kau buat aku berfikir betapa xsedar dirinya aku kadangkala.