Nov 20, 2010

Ska Attack! Ska Fest Vol 4 @ Malacca

SkaLaLaLa


Event kali ni pon guwa macam tak dapat pegi..
Cilabet tol la..
Sebab guwa kene jadik pengantin pengapit time member guwa kawen..
Jadi pengapit bab! ape??
Dah la muke guwa jauh lebeyh hensem dari pengantin..
Guwa risaw tetamu keliru mane satu pengantin, mane satu pengapit..
Guwa penah dengar orang cakap,
pengapit selalu dapat tempias pengantin..
Konon2 dapat jodoh mase mengapit si pengantin la..
Arghh..
Ape guwa kesah..
Guwa baru 17 taon..
LOL!!

Camne ni weyh??
Takkan guwa nak lari dari jadik pengapit plak??
Die dah ugot nak bakar umah guwa kalau tak datang majelis die tu..

Sebab member guwa dah tempah awal2 lagi mase lepas die nikah aritu..
Dah la guwa yang jadik saksi time die nikah itu ari..
Cuak syal..
Berpeloh ketiak weyh..
Macam guwa plak yang nak nikah..

Stop2..
Guwa bukan nak cite pasal malam pertame o kamasutra..
Guwa nak cakap pasal ketidakpuashatian sebab tak dapat jenguk event ni..

Guwa tak puas ati sebab event Bro Nik aritu pon guwa tak dapat jenguk..
Daerah Tanpa Tie kat Kluang..
Halabau punye lahabu..


Eh jap2..
Rasenye date tu week 4 kan??
Ini bermakne guwa tak boleyh pegi mane2 sebab guwa ade job sama itu Dr. How..
Bukan blowjob eh..
Guwa bukan gay..

Syal la weyh..
Guwa penin weyh..
Sumpah penin..
Macam penin2 ubi berisi la lebeyh kurang..
Mencarotngarot!!!
Guwa out..
Sok2 guwa sambong mikir..
Calow2!!!

Eh jap2..
Ska Fest kat JB kene kat date 27.11.2010..
Kalau tak silap la..
Diorang buat kat The Zon, Stulang Laut..
Padin, lu taknak join ke??
Hehe..

Calow3!!!


10 comments:

platipus said...

exam senin!...study dulu..

yang ni pikir nanti..grrr!

Chief Ammart said...

serius kalau "beliau" baca post ni... aku consider ko boleh pegi la skafest tu..

lyndadyana said...

whahahahahahah
sakit perot la bace nih!
slmat pgntin baru ye pkcik :D

plumpy.tootsie said...

study first.

itu je.

sorry psl mlm td :(

belalang hijau said...

padin reti ber skanking ke?
wah, tabik same lu padin...
hahaha...

maCy said...

serious 17?

tipu2..

dari jenguk event sne bek jenguk budak2 kt mktb sane~

RastaMat said...

@ Sifu Ammart ; takdela "beliau" nak bagi wa escape.."beliau" dah standby minyak tanah aritu..

@ Pak Belalang ; padin memang power skankin ni.. otai oh..

@ Macy ; sile percaye..wa baru je 17..LOL!

@ Platipus n Plumpy ; study 2nd..hahaha...

plumpy.tootsie said...

tlong la weyh.
tak belaja lu mkn pasir woi.

padin said...

27hb? ummm boleh gak nih, wakakaa dah dekat je tu heee,

RastaMat said...

@ Padin ; mari berdanSka padin.. skalalala~~~

hahaha...