Nov 9, 2011

Segmeng Bersama Abamat Hengseng Badang Ketak-ketak euww euuwww

Mudah saja syarat untuk segmeng nih :
  1. Aplod gambar paling euuwww maksudnya yang paling gewdikszz yang awok ada atau kata kasarnya gambar paling menjengkelkan umat manusia. Gambar dalam gym adalah digalakkan sebab selari dengan segmeng ni punya tema. Gambar paling menarik akan diletakkan di bloglist Abamat dan link-semula ke blog awok. Trafik awok musti up mencanak pasal pelawat blog Abamat ni 14ribu orang sehari. Gambar yang afdal adalah gambar bermuncung tikus dan berpipi kembung serta kamera berdarjah 45 dari paras laut.
  2. Buat satu entri bertajuk seperti di atas dan letakkan Abamat di bloglist awok sume serta tampal Abamat punya lencana comel bawah ni kat blog awok sume sekali ye..
  3. Semakin banyak hurup dabelyu (W) dalam entri semakin itteww cukeww cebab itteww raseww comeyyll cangat-cangat kalau guneww hurup dabelyu banyak-banyak awww auuww. Kalau guneww "huhu" banyak-banyak pon itteww cukeww taww cebab bileww itteww cebut "huhu" mulut itteww muncung-muncung cameww macam itteww guneww dabelyu banyak-banyak.

Ni Abamat punya lencana, comeyyll bukan??
Klik gambar untuk gambar beranimasi

Abamat harap segmeng ni dapat merapatkan ukhuwah sesama blogger huhu..
Target untuk entri ni adalah 4000 komen peminat atau lebih tepat lagi 4000 penyertaan, harap-harap Abamat berjaya menjadi blogger yang berjaya..huhu..Doakan kejayaan Abamat ok??
Abamat nak behenti kerja dan jadi blogger sepenuh masa,huhu yela dengan blog ni kita boleh buat duit taw..Lagipon Abamat ni memang tadak life kat luar sana, kerja Abamat dok depan laptop jeww main blog nieww..
huhu~ ~ ~
.

.

.

9 comments:

padin said...

titeww raseww nak join lewww.. boleh kan abangmat? hahahahahaa

Anonymous said...

nak joinggggggggggggg auwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Lucifer said...

kah kah kah, senget mulut gua

Yuyu Ali said...

harap la menang.


http://eksenkemain.blogspot.com/2011/11/segmeng-bersama-abamat-hengseng-badang.html

aleen aiden said...

ittew waseww ittew la pemenang yang abamat cari2 selameww nih!awww!







puiii!

Juno said...

Oh IteWw ra$3ww itEww paTuT MER-NuNK Cewwb@B itEww LagIe l3takKaN EffoRt yUNK leBeYh dAl@m kOmEn Nieww.

HuHu HiH!h.

roses said...

nak sponsor hadiah blh?:)

lempangan bertalu2 selama 5minit.

RastaMat said...

Padin

awarrk jowwin jew larrhh..
itteww cukeww talaw amai-amai jowwin..


Lucifer

Biar senget mulot, jangan senget otak!!!


Yuyu Ali

tewime taceh awwaarrkk..
itteww wase awwaarrkk laarh yang paling beshh!!!


Aleen Aideen

alaaa awwaarrkk tak buwat pown segmeng itteeww kat belog awwaarrkk..
mewajork la itteeww!!!


Juno

wahhh awwaarrkkk nieewww..
itteeww cukewww cangat taw awaarrk tulis macam tuee..
tapi awwaarrkk tak cukop cyarat la nak jowin segmeng niehh..


roses

itteww terhawwuu cangat adeww owang nak ceponcer awdiyah..
tewime tacehh wwaarrkk!!!

aleen aiden said...

hahah.aku bace komen kau.bodo!