Sep 13, 2011

Singgah sebentar

..cuma mahu bertanya khabar kamu semua..
Jadi, perkhabaran apa kamu semua?

Kalau kamu bertanya pada aku, aku akan menjawab "LUAR BIASA BAIK"

"THOUGHTS BECOME THINGS"
   
"Law of attraction" atau "Hukum Tarikan" ini sama saja konsepnya dengan "Kata-kata adalah doa"..
Cuma yang membezakan adalah bahasa dan gaya penyampaian..
Sama juga dengan "Karma", tak perlu bergaduh tentang maksudnya atau agama mereka..
Noktah
Jadi aku berdoa untuk sentiasa menjadi yang luar biasa baiknya..



Salam Aman dari sini untuk semua di sana..




... 
Boleh jadikan "The Secret", "Law of Attraction", "How to use your subconscious mind" dan yang berkaitan dengannya sebagai bacaan masa senggang kamu..




8 comments:

Lady RaRa said...

kabare Mat?

The Secret terbaek..aku dah baca!

Anishaway said...

wahhh kalau begitu aku pun luar biasa baik juga
ahahak

padin said...

wah, mat dah berfalsafah lerr, ekekee

**weh sori masa ko msg aritu aku de kat tganu..

Umie Artoqiemie said...

habaq baik kami semua.

RastaMat said...

Lady RaRa

Sehat yang luar biasa..
The Secret memang tulisan yang hebat..


Anisaway

Baguslah, harapnya menjadi nyata..


Padin

**aku mesej tak balas, awek mesej laju kau balas..
hahaha...


Umie Artoqiemie

Syukurlah kalau baik..

aleen aiden said...

entry lu kali ni juga luar biasa tarikannya. :D

shizuka said...

salam aman untuk abang mat juga :)

padin said...

hehe aku tau korang berdua tengah ada sama, so balas satu je lah ekekee.. next time kena roger betul2, :D