Aug 23, 2011

Busking

Busking itu maen gitar depan orang ramai kat tempat awam..
Kira macam pemusik jalanan la lebih kurang..
Takde ape sangat yang guwa nak cerita, cuma masukkan gambar2 member guwa busking haritu..


Si lelaki itu Ben namanya, kawan lama guwa..
Dia sekarang ni duk melepak dengan guwa, cuti panjang katanya..
Ahli perniagaan macam dia memang sibuk sikit..
Kat SINI ada maklumat lagi pasal Ben..

Si gadis itu Lea namanya..
Dia orang seni dan sangat berbakat dalam seni..
Dia tak single, rasanya la..
Kat SINI ada maklumat lain pasal Lea..


Terima kasih Anish kerana menolong guwa edit gambar..

10 comments:

- elina - said...

vdeo takda ?

nk dengar jugak.

Anishaway said...

cehhh kau artis kawan dengan artis ;))

kau tak tuju lagu ke Mat, aku mau dengar kau meNYAHnyi

Anisa Hang Tuah said...

bakat mmg indah.
pamer lah di mana-mana pun.

padin said...

hehe apa lagi Mat, menyanyi le pulak ekekeee

RastaMat said...

elina

ada tapi tak clear..
dekat fanpage Lea, rasanya ada banyak video dia busking


Anishaway

Dah banyak lagu aku tuju..
Aku segan nak menyanyi pasal aku tak sehebat mereka..


Anisa Hang Tuah

Sangat indah bagi mereka yang berbakat..


Padin

Aku pemalu la Padin..
Cukuplah aku hantar wakil, gitar aku yang si Lea main tu..

aleen aiden said...

mase wa dari pavi nak ke timesquare hari tu ade budak 2 org nih busking depan lot 10.tp budak sorang 2 menyanyi mcm berbisik.

wa geram nak tolong jadi vokalis masa tu lu tau!tengok die menyanyi segan2 buat wa saket hati!hahha

Bob Merley said...

gua ade rasa nk busking jugak. tapi bimbang ade orang balik telur kat kepala gua, huahauhaua

RepublicAku said...

mmg best bsking ni...teringat2 aku di temasik...keh3

maCy said...

oh. malam ya. patut la tak rasa pernah tengok =="

Ifnie ABen said...

hukhu, "ben" tu dh tukar fb..
ni fb dia
http://www.facebook.com/ifnie.ben

=)