Sep 26, 2011

Instrumentalis satu (muat turun)

video 

************************
Pemetik gitar adalah Apis
Video diambil tanpa dirancang maka jauh sekali untuk di-edit..
Maafkan noise yang ada..
Disarankan menggunakan earphone/headphone untuk bunyi yang lebih jelas..
Klik di SINI untuk muat turun dan dengar dengan lebih jelas menggunakan pemain musik anda.. 

14 comments:

padin said...

aku mmg jaki betul orang pandai main lat muzik nih.. huu aku ni mmg keras betul tiup recorder time sekolah dulu pun asyik sumbang je

Umie Artoqiemie said...

tu diaaa.. nice!

Umie Artoqiemie said...

jap nak habaq. bermain guitar ngan kain pelikat amat cool

Anisa Hang Tuah said...

cool..

jom tubuhkan band.

jom jomm

beehehhe

geLaSkaCa said...

haha..kem salam apis ye yooou..

cakap kain pelikat dia smart!

hahhaa...

Anishaway said...

lembut lemah longlai petikannye,

oh lu dah jadi cameraman pulakkk
kakaka !

apisv2 said...

tu dia hang!

RastaMat said...

padin

takpela padin, sekurang-kurangnya kau hebat maen bola padang..
tak ramai yang boley maen bola padang..
sume maen putsal je sekarang..


Umie Artoqiemie

Ya, epic main gitar pakai kain pelikat ni..


Anisa Hang Tuah

Jommm jomm inai mak ipong rajawali..
haha..
tapi cool juga kalau gitaris pompuan dalam band..
senang cari publisiti..
so, kompom la nak buat band??


geLaSKaCa

Kem salam sendiri la nok!!
kain pelikat haruslah cap gajah duduk..
haha..


Anishaway

petikan padu, cuma kualiti mic kureng la..
try download pastu dengar balik..
lebih jelas..

aleen aiden said...

asal aku dengar slow sgt neh!haih..

RastaMat said...

wa dah bagi link untuk download..
boley dengar puas-puas..

ILA HonEyBuNNy said...

kejap nak ambil earfon.....hehe....;-)

i am S!L4H.. said...

eh kat mane nk dgr?? ngeee

terus link dwnlod je.
*-*

RastaMat said...

ada tu..
tak appear kot..
blogger ni bengong sket kadang2..

maCy said...

m fav. a guy who can play guitar. sape apis? sape? ki2