Jul 12, 2011

Rahsia gambar


Ini bukan taghashtanpakatarabu (baca : #wordlesswednesday) yang digembar-gemburkan banyak pihak..
Ini cuma perkongsian gambar secara membuta tuli..
Luahkan apa yang kalian nampak..
Lontarkan apa yang kalian rasa..
Nukilkan apa yang kalian selami dalam gambar tersebut..
Tanyakan apa yang musykil dalam perkiraan kalian..
Kerana ada sesuatu yang pastinya setiap orang berbeda pandangannya..



22 comments:

Aidan Nadia said...

aku nampak abgMAT seorang PENTIPU. hehehehe bagus tak komen macam ni. hehehehehehe

Aidan Nadia said...

dan juga seorang PENGGEDIK. aww awwww nak mati ke apa. hahahahahaha


tdolah woiiiii

Anisa Hang Tuah said...

nak warna kuning tu!

Umie Nadhirah said...

gambar itu menggambarkan anda seorang yang suka fB .
btol x?

MATAHARI said...

Nama kau Faris?

plumpy.tootsie said...

shortcut to fb?bkn org tu tade fb ke?hurm

Khairul Antasha said...

namanya faris

RastaMat said...

Cik Aidan

Sila jangan jeles dengan saya..



Anisa Hang Tuah

Apa yang kuning??
Kuning bersih kah??



Umie Nadhirah dan plumpy.tootsie

aku memang tak ada pesbuk..
itu cuma jerat untuk penggemar pesbuk yang menggunakan pc aku ni..

anyway, kamu teliti..
tahniah..



Matahari dan Khairul Antasha

tidak..
aku bukan faris..

kamu berdua hebat..
pandangan dan pencarian yang hebat..

Shingo Childcare and Preschool Academy Shingo U Sdn Bhd said...

Bin kau penuh.

Shingo Childcare and Preschool Academy Shingo U Sdn Bhd said...

brodoh. aku lupe log out blog boss
-Anishaway-

RastaMat said...

Si bebal nih..

tepewanjat boboi taw..




mata kau halus..

padin said...

Folder ape yang di padamkan namanya tuh? keh3...

Anonymous said...

mat aku tahuuu!

rastamat 4:07, bday ko o4o7 hihi
sje la tu nk buat sweet bday sendrik haha.
betul x aku teka? :D

~kiciey :)

- koroe - said...

aku nampak macam hasil print skrin pastu sedikit edit bagi border cantik. yang paling cun, tong sampah ada kat bawah belah kanan. sunnah sungguh!

RastaMat said...

Padin

hehe..

tajam mata kau Padin..

folder rahsia negara..
tak boley dipertonton..
nanti aku masuk penjara..



Kiciey

Dey kiciey..
hehehe..

mata kau aku suka..
TERBAEK!!!
bertuah ejamdaksabah dapat kau..
hahai..



koroe

berseni lah koroe..
aku suka..
mane Puan koroe??

aleen aiden said...

eleee kununla xde pesbuk..padahal nak suh orang add die sbenarnye..kan3?keh3

aleen aiden said...

sit! (shit)
mane pegi chatbox?!dasar anti sosial!

RastaMat said...

Aleen Aiden

Hai..
saya anti "social network", lagi2 pesbuk..
kalau ajak saya bersoSIAL di dunia sebenar, saya gemar..


jom bersoSIAL...

aleen aiden said...

kau saje nak tarik perhatian aku sbenarnye kan?org anti sosial memang kurang kasih sayang..kah3!

aku xkesah.aku memang suke menyemak kat cni.ade aku pedulik kau ade cbox ke xde?hahah

Amiey White said...

rahsianya , lu jahat . *tetibe

aleen aiden said...

lalalala~

Lucifer said...

ok last, macam-macam ada dalam ni. hue hue hue.