Jan 21, 2011

Merah

Laen macam plak guwa tengok bulan malam ni..
Jam 830 malam guwa kuar umah nak pegi memberi ilmu kat anak didik
Guwa nampak bulan rendah je..
Kaler merah oren2 plak tu
Seram jugak guwa tengok..

Tibe2 guwa rase meremang je segala bulu yang ade kat tubuh badan guwa..
Punggung guwa gatal2, tibe2 tumbuh ekor..
Secara tak semena-mena guwa berubah.......

Guwa berteriak sebegitu rupa

Tibe2 guwa dengar suare member guwa kat belakang..
Tanye ape ntah..
Rupenye guwa berangan je..
Guwa meneruskan perjalanan menaiki kuda tua guwa..
Oi, tua2 jangan sebut..
Merajok lagi nanti baru padan muke guwa..
Makin tua makin banyak nak makan duit guwa..
Cesss...

Indah betol ciptaan Tuhan..
Malam semalam bulan penuh terang benderang..
Macam bulan lepas..
Tapi tadi kul 10 guwa carik bulan..
Jauh die sembunyik di balik awan..

Owh petang tadi guwa jumpe satu blog NI..
Guwa rase mamat ni memang suke layan youtube..
Video2 yang die layan memang guwa pon boley layan..
Terbaek beb..
Guwa baru jumpe video NI dari blog die..
Puas syal guwa gelak..
Sampai merah mate guwa mengalirkan airmata darah..
Hilang sume sesak kat paleotak ni jap..
Thanks bro..
Owh ye, guwa pon minat mini coop..
Nanti guwa nak buat kaler merah pastu design2 sket..
Dah lame berangan tapi belom mampu lagi..

2 comments:

apisv2 said...

halamakkkk aihhh, syok la cite lu.
huhu;D

geLaSkaCa said...

sehat mat?
hahaha