Dec 11, 2010

Saye tak kolot

Hai awak2 semua..
Saye takde pastebuk..
Pastu awak2 cakap saye kolot..
Saye tak kolot la..
Saye bukan tak nak buat pastebuk..
Saye nak tapi takde kelapangan lagi..
Saye busy taw..
Tak nampak ke saye busy ni??
Lagipon saye takde gambar muncung2 nak letak kat pastebuk..
Saye belom gedik sangat macam awak2..
Saye tak bersedia lagi la nak gedik2 kat pastebuk..
Nervous taw nak gedik2 kat pastebuk..
Sape2 tolong ajar saye camane nak gedik2 kat pastebuk..
pleaseee2..

Gambar muncung macam ni boley tak??
Gambar tu saye curik kat google..
Sape2 nak claim, ni gambar die o anak o adek o anak sedare o ape2 la, silakan ye..
Saye kreditkan untuk awak nanti..
Babai awak semua..

11 comments:

hanna monts~ said...

da gediks sgt la tu..

Chief Ammart said...

euwwwwww... x kuasa nyah..

LadyRye said...

alahhh tadak pesbuk pun tak pa..bukan best pun...boring..

Ranting Bunga said...

awak2..nanti add kite kat pesbuk taw..taw..

haha !

Belalang Hijau said...

alah comei nyer budak tue...
yeke culik kat google?
ke pic ko kecik2 dulu mat?
hahaha gurau jer bro...

platipus said...

meh aku ajar..tgk muncung platipus pnjg..grr

padin said...

hahaha saya pun tengah belajar nak muncung2 ni mat, tolong ajar yeww

♥eyanAlyani♥ said...

hahahahaha~ perlu ke muncung2 tUu??? =P

cuteyes said...

haha.. ko da cukup gedik da mat oi..ke ko rs x cukup lg, meh aku aja! haha.

Afiq Bukhari said...

hai awak. suka2 je awak rembat gambar anak orang. x baik tau awak lol~! :D

Izzah Abd Malik said...

Hai awak!nasib baik kite tak cakap awak kolot.

Kite cakap awak loser jer.