Dec 12, 2010

LOL ; baha


Tersengih kuda biler guwa tengok sign ni kat pintu toilet..
Kalau tak silap kat jusco guwa nampak ni..
Laju2 guwa suruh member guwa amek gambar ni..

Guwa penah tunjuk kat mamat sorang ni..
Pastu die cakap guwa jakun..
Die cakap memang macam ni sekarang..
*konon2 up to date pasal die lahir kat bandar bosar*

Arrgghh!!!
Cakapla guwa jakun o pape pon..
yang penting sign ni memang pelik..
Tak masok akal langsong..
Macam bodoh..
Mamat tu pon bodoh..
Pemalas nak pikir..
Orang letak macam ni ; YA
Orang letak macam tu ; YA
Bongok..
Lu ni dah takde kepaleotak ke nak pikir??
Lembu pon tau mane rumput mane lalang..
LOL...
baha ; LOL...

8 comments:

- koroe - said...

ape yang pelik ?

ni sign dari jepon la..

ha ha ha . . .

Afiq Bukhari said...

kahkah betul mat..aq pun jakun..first time aku tgk menda alah ni dalam utube kot, sign toilet kat japan :D

Belalang Hijau said...

sbb itu papan tanda dari jepun la yg jd pelik tuh...

mcm la kat m'sia guna toilet mcm tue...
huhuhu

RastaMat said...

Tau la jusco tu company jepon..
kalau ye pon logik la sket nak letak sign tu..
adess...

LadyRye said...

awat aku tak paham sign neh hapa??

orang kencing kah?

orang berak kah?

orang memandu keta kancil kah? sebab yang depan tu nampak macam dashboard keta kancil..

aku bodo..sila terangkan..terima kasih!

Umie Nadhirah said...

macam org pandu formula 1 pun ade.HAHA!

Db Cooper said...

weh, tolak kat gua marijuana 50sen bleh? ada barang?

Anonymous said...

hahahahha.kecoh.. - ika-