Aug 16, 2010

Bulan Ramadhan bukan penghalang untuk mereka bertugas dalam keadaan paling HINA...

Gambar ni Guwa saje tabur

Terima Kasih yang tidak terhingga kepada mereka yang telah membuat puasa Guwa "kurus" kerana terpaksa mengeluarkan kata2 makian paling sempoi abad ini..
$%^^&*^*&%^%#&**((*^$$@#$@#$&^^()(*&*@#@@&****!!!!
(Guwa sendiri tak sanggup nak dengar balik ape yang Guwa maki tadi)

Oi Si Bodoh A...
Beb, bulan puase pon lu nak amek duit kopi jugak ke???
Nak buat beli makanan buke puase ke???
Lu puase ke ni???
Tak cukop ke gaji yang lu dapat???
Sanggup ke lu nak bagi anak2 lu makan duit tu???
Kompom lu, dengan anak2 lu bodoh sampai tua!!!

Apesal lu nak menangkan die jugak???
Sebab die kawan lu kan???
Sebab die keje 1 opis dengan lu kan???
Or sebab die dah tabur lu dengan kertas yang ade gambar kepala Agong???
Undang2 mane lu pakai ni beb???
Guwa yang kene langgar, tapi Guwa yang salah!!!
Bangsat!!!
Lu memang Melayu yang BANGSAT!!!

Oi Si Bodoh B...
Ape lagi???
Lu kenal orang atas???
Boley Guwa tanye atas mane???
Yang atas langit tu ke???
Guwa sembah DIA sebab DIA cipta semua kat dunia ni...
Semua kuase ade kat DIA...
Lu nak lawan kuase DIA ke beb???
Dah macam FIRAUN la plak lu ni...

Guwa nak tanye lagi sekali ni...
Orang atas mane ni beb???
Pegawai mane???
Tinggi mane pangkat die???
Lame mane die boley hidop kat muke bumi ni???

Oi Si Bodoh C...
Ape???
nak tunjok lu punye bangle yang konon2 lu 3 line???
Lu memang BANGANG!!!
Bekas Ketua kampong tempat Guwa PEKIDA ori punye..
Sekarang die jage DUN...

kalau Guwa report kat die, kompom kat situ gak lu kene sesar...
Ade bran???

Si Bodoh A, B, C
Guwa bukan bodoh macam lu orang dan Guwa bukan toys lu orang..
Mule2 memang Guwa senyap,
tapi biler lu orang buat Guwa macam pemintak sedekah,
lu orang memang silap...
Biler Guwa sebot Si Polan dan Si polan ni ade kene mengena ngan Guwa,
lu orang senyap teros...
Masing2 muke macam kene kapor barus...
Teros tukar citer jadi laen plak...
Apesal???
Takot lu masok dalam ke???

Oi BODOH, kuase lu orang tu takat anak ikan je la...
Kalau lu orang nak maen2 pasal kuase dengan Guwa,
lu orang silap...
Tapi Guwa bukan jenis sangap kuase macam lu orang...
Dan Guwa masih lagi hormat dengan kuase DIA...
Lu orang punye borak macam masing2 anak Agong ke-8 negara ni...
Pegi mampos sama lu orang la...

Sape lagi yang nak tiaow Guwa???
Silakan...
Tapi bawak kepala otak yang bijak pandai...
Jangan meyondol macam khinzir utan!!!

Lu orang tgk video ni...
Dengar ape brader Meor ni nak sampaikan...
Die tujukan lagu tu untuk jenis golongan2 yang BANGSAT...
Termasok golongan BODOH yang tiaow Guwa tadi...
Calow dulu...
Orale...

6 comments:

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

perghhh mkn dlm sape yg kne ayt ko ni hehehe... silap la... kalau manusia rase hebat

keep it up...

aku slalu mai sini bace... xtau hang kwn padin ho3

RastaMat said...

Sape makan cili banyak2, ade change dapat appendicities(salah eja kot ni)..

hahaha...

Aku geng empayar hitam padin...

Afiq said...

perghhh giler la ayat lu ni mat..guwa pun xterpikir camtu.. haha ayat maki hamun paling sempoi!!!!

padin said...

apa kes ni Mat?

RastaMat said...

Cite minggu lepas mase aku kat JB..
Aku nak buat statement paling berani..
All Cops Are Bastard!!! (A.C.A.B)

hahahahaha...
Puas hati aku..

Tapi ade gak cops yang tak bastard..
cume susah sket nak jumpe..
Aku cakap macam ni sebab pengalaman..
Bukan sebab suke2 aku nak cakap..

real kadijah. said...

da follow..yeah...polis kan...org kite kan...mcm tu lah..