Mar 24, 2010

Ibnu Marzuki Al-Firdaus was Here!!!


Kawan2, rasenye Guwa ni bukan seorang Blogger terkebal dan tegar seperti Bro Mas, Hazrey, Zara, Bro Sham dan lain2..
Tapi Guwa pelik, macam mane anak Pak Marzuki ni bley sampai kat blog Guwa..
Guwa ingat ape benda la yg die nak komen, rupenye die meracau lagi..
Mesti dah berbuih2 mulot die..
Kalau tak ada orang yg sumbat stoking kat mulot die, kompom tergigit lidah..
SAWAN KHINZIR beb.....
Kesian Pak Marzuki..
Ada anak, tapi x betol..
Mesti banyak modal nak kuar utk bela anak die ni..
Guwa doa2 supaya anak Pak Marzuki ni kembali normal dan hidup seperti manusia biasa..
Lu orang tengokla ape yg die meracau kat post Guwa ni..
Tengok kat bahagian komen eh..
Maaf, Guwa bz sket..
Tak sempat nak update dengan lengkap..
Salam Kejayaan buat semua...


7 comments:

sabunmandiDETOL said...

ko da makin popular la der...

Azrul Hisham said...

bro...lahanat tu tak habis2 kacau gak kat blog aku...

husna yg suka pada muzik said...

aduh..ape dia tulis tue wey..x phm gler...

RastaMat said...

Orang tgh meracau mmg takder sape pon yg paham..
bak kate hazrey, kurang susu ibu..
haha..
azrul, ko mmg kompom kene sbb ko da top..
aku cukop pelik bler aku pon die nk santau..
adesss..
kesian bapak die dapat anak mcm #$%^&*(IU^@#$%^&*(&*()(&^$#!@#$%^%^#$%^@#$%^&$##$%^&%^&*.....

hahahaha...

LORD ZARA 札拉 said...

Wei!

Good luck exam!

dan aku kena kat blog BI.
dia tak jumpa blog BM aku kot~
wakakaka~

eh, mana ada ku femes?
ku insan lemah dibalik cahaya merah~
(kejadah ayat aku?)

aku ada tulis pasal dia ni~

http://shafaza-zara.blogspot.com/2010/03/susah-betul-melayan-manusia-yang-kurang.html

RastaMat said...

Cekgu, mekaseh ye..
Tgh minggu2 kritikal ni..
Takot aku plak yg meracau kat blog org laen..
haha..

Asraf Mahmud said...

Saya pun kene jugak...