Dec 9, 2011

Dalam hati ada gula gula dan max 24:7 (re-Blog)



Aku salin semula dari blog yang INI

15 comments:

najwa aminah abas said...

kau berbicara tentang diri sendiri ye?

najwa aminah abas said...

aku baru nak start entry pasal anjakan paradigma. emel kau?

owh, dan bagaimana cara nak buang verification?

RastaMat said...

aku memang SUKA SANGAT2 dengan K-POP!!!!!

najwa aminah abas said...

owh, terima kasih pada kau, aku baru buang verification.

emel kau aku da dapat.
malang, hari ni bukan hari kau. bos aku balik pejabat awal. tak dapat nak update. 14k? seriously? *kau patut tahu aku takkan percaya*

padin said...

hehe Mat, aku tau jiwa kau mmg kena dengan K-POP kan hee

- elina - said...

keh keh.

jadi kau mmg mcm ni la?

haha

RastaMat said...

AMARAN UNTUK SEMUA :

KAMI KUAT

KAMI RAMAI

KAMI BOLEH MENGANCAM NYAWA ANDA!!!

[KEPOPPERS]

aleen aiden said...

i wan nobadi nobadi batchew!! *clap2

konde said...

be your self aje

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

maCy said...

hik2 tu mat kan?

Zakaria's daughter said...

haha. layan k-pop

Juno said...

lukisan kau paling berseni doh.

tangan macam kaki.

deep deep.

Bob Merley said...

gua layan cerita jepun sambai nangis2 bro!

Anishaway said...

hahah. ganazzz gilo !

aku belum ada mase nak lukislukis doe

Syazwani Jalal said...

haha, kbykn mcm tu la kot


melalui my research, muka gnas ati so sweet.. tehee =)