Oct 15, 2010

Falsampah!!!

Guwa nak berfalsampah sket..
Sket je..
Guwa janji..

Hidup ni macam tayar yang berpusing..
Kadang-kadang kite kat atas..
Kadang-kadang kite kat bawah..
Kadang-kadang kat tengah,atas sket,bawah sket..
Senang kate lu akan ade kat mane-mane je..
Maksudnye lu tak boley port kat atas je..
Lu tak boley menang je..
Lu mesti pernah jadi LOOSER..
Am I rite??

Cerita si LOOSER...
Nak dijadikan cerita, tayar yang berpusing tu tibe-tibe stop kat bawah..
Tak gerak-gerak..
Plus kat bawah tu ade plak taik; lembu/anjing/kucing/kuda/ayam/etc..
Dah la lu sekarang stuck kat bawah,
tak boley nak naek atas,
lenyek taik plak tu..
Pergghhh!!!!
Ape punye malang la lu ni..

Nak tambah lagi bagi sedap cerita..
Dah stuck kat bawah, lenyek taik, pastu kene paku plak..
Pancit la plak tayar..
Lagi pergghhh!!!!!
Lu orang dah boley cari bunga 7 jenis..
Lu orang mandi bunge je la..
Double LOOSER, triple, fourple, fiveple, sixple, sevenple ++++...
Kire lu orang ni raja segala LOOSER yang wujud kat muke bumi ni la..
wakakakaka...

Tapi lu orang jangan menggelabah..
Jangan asal boley je redah..
Kalau tak sume bersepah..
Hati mesti mau tabah..
Tak pasal-pasal nanti lu orang rebah..
Pelan-pelan kite kasi ubah..
Kasi betol sume masalah..
Ni je Guwa punye falsampah..
Cite kat atas tu guwa saje tambah-tambah..
Hah hah hah.. (ketawa pon kene ikot ritma)


Macam ni la rupe lu orang biler gelabah


Ok..
Guwa dah melalotmencarotmelaotmengarot..

9 comments:

Afiq Bukhari said...

wa suka lu punya falsampah nih..ritma cantik punya hahah

Izzah Abd Malik said...

Time kasih abang mat. abang mat lah penyelamat kami semua.

akakakaka

seriusly, thanks man:)

belalang hijau said...

lu punya falsampah dia punya vibrato ngan pitching mmg dah ok bro...

cuma pengusaan pentas perlu d mantapkan lg...

wakaka!!!

RastaMat said...

afiq; da lame terperap kat dlm draft..bongkar balik semalam..haha..

izzah; my pleasure babe..

belalang; adess..mtk tolong pak belalang ajar guwa ar nnt..plz2..
hahaha...

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

btol la falsampah tu... manusia kdg2 lupa

padin said...

hahah gua suka falsampah lu!! ekekee

plumpy.tootsie said...

hellioz with gwa,u with guwa.

ah.blogsphere such an interesting place.

btw,when u really in that situation,i believe that it's just same as ur face being punched a several times.hurts.a lot.didn't it?

hamzah ian said...

kah kah kah

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan
salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...


ohhhh bahaya tu sampai tayar camtu jadinyerrrr....

yup hidup bagai roda kejap kat atas kejap kat bawahhh kejap ber putar kejap berhenti....

but jangan mengelabah yeeee